ေရခဲတမွ် ေအးစက္လွသည့္ ျမစ္ေရမွ အတက္ ေလႏုေအးက ေ၀ွ႔ကာတိုက္လာ ခိုက္ကာတုန္ေအာင္ ခ်မ္းေအးလွပါတကား။
ဆိုင္႐ွင္ ဦးေလးယူကာေပးသည့္ စပီေခၚသည့္ ကခ်င္ေခါင္ရည္ တစ္က်ိဳက္ ေမာ့ကာေပးမွ ေနသာထိုင္သာ ႐ွိသဗ်။
ဧရာ၀တီျမစ္ေရျပင္က ဖမ္းကာကင္သည့္ ေရခ်ိဳငါးကင္ လတ္ကာခ်ိဳသည္ အရသာ႐ွိလွေပစြ။
ဖက္ႏွင့္ထုတ္ကာ ေပးကာလာသည့္ အထုတ္ကိုျဖည္ေသာ္ သင္းကာႀကိဳင္တဲ့ ကခ်င္ဆန္နဲ႔ခ်က္ကာထားတဲ့ ထမင္းျဖဴျဖဴ ျဖစ္ေလစြ။
ေျပာင္သားဆိုတာ ႐ွိတယ္ဆိုျငား၊ ဘယ္သို႔ႏူးညံ့ဆိုေစကာမူ ပတ္၀န္းက်င္ထိန္းသိမ္းမွဳ ဂ႐ုျပဳလို႔ ၀က္သားသုပ္သာ စားခဲ့ပါသည္။
Sunday, February 24, 2008
႐ိုးရာ စားေသာက္ဖြယ္
Posted by
မ်ိဳးသန္.
at
9:23 PM
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment